Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

15 Yeni Tourismo Kale Seyahat Yenileniyor

15 Yeni Tourismo Kale Seyahat Yenileniyor
21 Mayıs 2021 - 14:45 'de eklendi ve 1180 kez görüntülendi.

Mercedes-Benz Türk, Kale Seyahat’e 9 adedi Tourismo 16 2+1, 6 adedi de Tourismo 16 2+2 olmak üzere toplam 15 otobüsün teslimatını gerçekleştirdi.

Şehirler arası yolcu taşımacılığı faaliyetlerini 1975 yılından beri aralıksız olarak sürdüren, Türkiye’nin en köklü yolcu taşımacılık şirketlerinden Kale Seyahat; teslim aldığı 9 adet Tourismo 16 2+1 ve 6 adet Tourismo 16 2+2 ile filosunu güçlendirdi. Kale Seyahat, özmal yatırımları ile Trakya’yı Ege, Akdeniz, İç Anadolu ve Batı Karadeniz bölgelerine bağlayan en büyük firma olma özelliği ile ön plana çıkıyor.

Farklı Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayileri aracılığıyla yapılan satışların ardından Mercedes-Benz Türk Genel Müdürlük Kampüsü’nde düzenlenen törende; Kale Seyahat yeni donanımlar ve aktif filtre yazılımı ile donatılmış 9 adedi Tourismo 16 2+1 ve 6 adedi Tourismo 16 2+2 olmak üzere toplam 15 yeni aracını yetkililerden teslim aldı.

Kale Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Ali Rıza Çelebi, teslimat sırasında yaptığı konuşmada; “Yeni nesil Mercedes-Benz otobüslerini Kale Seyahat olarak kurulduğu günden bu yana aktif bir şekilde firmamızda kullanıyoruz. Yeni aldığımız 15 adet yeni nesil Powershift şanzımana sahip Tourismo 16 otobüslerimizin sürüş konforu, yakıt ekonomisi, yolcu ve araç güvenliği özelliklerinden memnun kaldık. Mercedes-Benz Türk A.Ş ile devam eden iş birliğimiz neticesinde çok memnun olduğumuz Powershift şanzımana sahip otobüslerin yenilerini de özmal olarak güçlü filomuza katma yönünde karar aldık. Yeni otobüsleri tercih etmemizdeki bir diğer önemli sebep de yeni iklimlendirme sistemi sayesinde otobüslerin içindeki havanın, her iki dakikada bir tamamen değiştirilebiliyor olması. Pandeminin etkisini azaltması ve devamında düzelmesini ümit ettiğimiz işlerimizin de yoluna girmesiyle alım hedefimizi daha da ileri taşımanın düşüncesindeyiz. Bu süreçte Mercedes-Benz Türk A.Ş yetkililerine sunmuş oldukları desteklerden ötürü teşekkürlerimizi sunarız.” dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER