Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

130 Milyon Yatırımla Özkaymak Turizm Hedef Büyüttü

130 Milyon Yatırımla Özkaymak Turizm Hedef Büyüttü
02 Ağustos 2023 - 18:59 'de eklendi ve 3197 kez görüntülendi.

Türkiye’nin önde gelen köklü Turizm ve Seyahat firmalarından Özkaymak Turizm 2023 yılı yatırımların da 15 adet 13 metre uzunluğunda 2+1 Vip Man Lion’s Coach serisine yaptı. Özkaymak Turizm’in satın aldığı yeni TLion’s Coach ‘lar Ankara Alanya İzmir İstanbul yolunda hizmet verecek.

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Ankara Akyurt fabrika teslimat merkezinde,yeni Man’ları Otobüs Satış Direktörü Can Cansu,Özkaymak Turizm yönetim kurulu üyesi Özkan Özkaymak‘a teslim etti.

Özkaymak ; “2023 Yılı Hedefimiz 7 Milyon Yolcu”

Özkan Özkaymak ; 85 adetlik otobüs filosuna, 42 adet özmal otobüs ile birlikte 30 il de 110 yazıhane ile yolcularımıza hizmet veriyoruz. 2023 yılı için 15 adetlik özmal otobüs yatırımı yaptık. Yatırımlarla birlikte hizmet kalitemizi daha da artırmayı planlıyoruz. Havayolu ve demiryolu taşımacılığında yaşanan gelişmeler sektörü zorluyor.Artık rekabet değişti yenilenmek kaçınılmaz oldu.


64’ncü yıl hedeflerine emin adımlarla ilerleyen Özkan Özkaymak, devir hesap devri hesabımızı çok iyi yapmak zorundayız.Yakıt ve sektörün bir çok kronik maliyetleri karşısında tasarruf planlarımızı yaparak kendi önlemlerimizi almaya çalışıyoruz. Özkaymak Turizm’in sektördeki 64 yıllık sürecindeki en önemli özelliği istikrardır. Konya çıkışlı 30 şehire karşılıklı seferler yapıyoruz,yakında bu sayıyı 50’lere çıkaracağız ve bununla birlikte 7 milyon yolcu taşımayı hedefiyoruz. Özkaymak olarak bir çok sektörde faaliyetimiz var, otobüs de maliyetler karşısında zarar etsek de, bu sektör bize atalarımızdan yâdigar markamızla yollarda olmaya devam edeceğiz” dedi.

Man Otobüs Grubundan Memnunuz

Özkaymak ; Yeni otobüslerimiz Ankara Alanya İzmir İstanbul yolunda hizmet verecek.Yolcularımızdan marka yatırımı konusunda aldığımız geri bildirimler bizim için önemliydi.Bu sebeple15 adet 13 metre uzunluğunda 2+1 Vip Man Lion’s Coach’a yaptık. Man, yakıt ve bakım servis destek konusunda toplam sahip olma maliyeti ile birlikte işletme yönünden bizle riçin önemli bir marka yatırımlarımıza devam edeceğiz.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER