Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

1000’nci İrizar’ın Koltukları Bursa’dan

1000’nci İrizar’ın Koltukları Bursa’dan
19 Mart 2022 - 20:21 'de eklendi ve 1118 kez görüntülendi.

Türkiye’den 83 ülkeye 1,3 milyar dolarlık ihracatının bir paraçası.Otomotiv endüstrisinin alt ürün gruplarından “otobüs-minibüs-midibüs” dış satımı, 2021 yılında 1,3 milyar dolar ile kapatmıştı.İhracatçılar arasında aynı zaman da Bursalı üreticiler ve tedarikçiler de var.

Irizar 1000’nci Otobüsü’nün Koltukları Türkiye’den

Dünyaca ünlü İspanyol karoser üreticisi Irizar İ6S serisi ile birlikte Avusturalya pazarına üretildi.Queensland ailesi tarafından işletilen otobüs şirketi Kangaroo Bus Lines (KBL), bir dönüm noktası olan Irizar Volvo B11R İ6S otobüsü Avustralya’da teslim edilen 1000’inci özel otovüs oldu.

KBL Webster ailesi ve Irizar otobüs grubu ekibi tedarikçisi Volvo Avustralya ile birlikte çalıştı.Butik üretimler yapan otobüslerinde sadece kendi ürettiği koltuğu kullanan Irizar 1000’nci teslim edilen otobüs de Türkiye’den Bursalı Sege markasının koltuklarını kullandı.

Sege Pasifik ; “Bu özel kilometre taşı araç teslimatının bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz. Webster ailesi İRİZAR ve Volvo’ya bize inandıkları ve bizleri tercih ettikleri için teşekkür ederiz.
Tüm ekip üyelerimiz bu özel projenin bitirlme için çok çalıştı ve son ürünümüzle kalite mükemmelliğine ulaşıldı.”

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER