Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Hoyer Filosuna 165 DAF XG

Hoyer Filosuna 165 DAF XG
26 Şubat 2024 - 18:48 'de eklendi ve 2853 kez görüntülendi.

HOYER 165 Adet DAF XG Çekici Aldı

Tanker taşımacılığında hizmet lideri HOYER, Avrupa operasyonlarında kullanmak üzere filosunu 165 DAF XG 480 4×2 çekiciyle yeniliyor.Önümüzdeki aylarda teslim edilecek olan kamyonlar, Avrupa genelindeki operasyonlarda kullanılacak. Tüm araçlarda DAF’ın en yeni Gelişmiş Sürüş Asistanı Sistemlerinin (ADAS) kapsamlı paketi bulunuyor.

1946 yılında Almanya’nın Hamburg şehrinde kurulan HOYER, şu anda likit ürünler için lojistik çözümlerinde küresel pazar lideridir ve tüm kıtalar üzerinde faaliyet göstermektedir. Şirket; gaz, gıda, madeni yağ ve kimyasallar gibi çeşitli sektörlerdeki müşterilerine özel çözümler sunmaktadır. HOYER’in 100’den fazla ülkede temsilcilik ofisleri vardır. Şirket, karayolu taşımacılığı için 1200’den fazla kamyondan ve 1700’den fazla yarı römorktan oluşan bir filoya güveniyor ve DAF markasını güçlü bir şekilde temsil ediyor.

“Güvenli ve sürdürülebilir bir kamyon”

Yeni çekiciler Almanya, Hollanda ve Polonya’da konuşlanacak ve Avrupa çapında faaliyet gösterecektir. HOYER Group’un Avrupa Yurt İçi Yolları Filo Yönetim Başkanı Rudolf Schumacher, şirket filosunun belirli bir kısmının son derece verimli ve çok sayıda ödüllü DAF XG ile değiştirilmesinden memnun.

“Bu güvenilir kamyonlar en yeni, en son teknoloji ürünü güvenlik sistemlerine sahip ve ayrıca sürücülerimiz için lüks ve konforlu bir deneyim sunuyor. Bu araçların HVO ile çalışabilmesi, HOYER olarak gelecek nesilleri gözetmek istediğimiz için daha sürdürülebilir bir geleceğe katkıda bulunma hedefimizi desteklemektedir. HVO ile sürüş, karbon emisyonlarını kuyudan tekere %90’a kadar azaltır. Bu yeni DAF kamyon serisiyle müşterilerimize en iyi HOYER tarzında olağanüstü hizmet sunacağız.”

“En yüksek müşteri hizmetleri”

Pazarlama ve Satış Müdürü ve DAF Trucks Yönetim Kurulu Üyesi Bart Bosmans, “DAF, uzun yıllardır HOYER’in tercih ettiği tedarikçi olmuştur. Bu yüksek kaliteli taşımacılık çözümleri küresel liderinin müşterilerine zamanında teslimat yapılmasını sağlamak için DAF XG serimizi seçmesinden onur duyuyoruz,” dedi. “Piyasadaki en verimli, güvenli ve konforlu kamyonları sunuyoruz ve aynı zamanda en yüksek düzeyde müşteri hizmeti sunmaya kararlıyız. HOYER’in bunu takdir ettiğini görmekten memnuniyet duyuyoruz.”


SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER