Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Daimler Buses Busworld’de Türkiye’den 2 Otobüs Sergiliyor

Daimler, 10 otobüs sergiledi 7 otobüs ziyaretçilerin 3’ü ise kullanıcılarla test amaçlı olarak Brüksel Expo çevresinde sürüş yapıldı. Türkiye’den de 1 Mercedes Benz İntouro ve yeni nâmı’ı diğer Hoşdereli Setra’yı test sürüşleri ile kullanıma sunuyor.

Daimler Buses Busworld’de Türkiye’den 2 Otobüs Sergiliyor
06 Ekim 2023 - 17:58 'de eklendi ve 1900 kez görüntülendi.

Daimler Buses, dünya pazar lideri olarak dünyanın en büyük otobüs etkinliğinde idi.Daimler Brüksel Busworld 2023’de Türkiye de ürettiği İntouro Tourismo ve eCitaro, Setra’da ise MultiClass Serisi ComfortClass TopClass serilerini yeni özellikleri ile sergiledi.

Daimler Otobüs Grubu (Daimler Buses), Mercedes-Benz’in de aralarında bulunduğu markalarıyla Brüksel’de düzenlenen dünyanın en büyük otobüs fuarı “Busworld Europe 2023”de elektrikli mobilite çözümlerini sergiliyor. Fuarın en dikkat çeken otobüsleri ise Setra’lar ve Mercedes-Benz eCitaro ve İntouro Tourismo haricinde Setra markası ile birlikte Daimler, 10 otobüs sergiledi 7 otobüs ziyaretçilerin 3’ü ise kullanıcılarla test amaçlı olarak Brüksel Expo çevresinde sürüş yapıldı. Türkiye’den de 1 Mercedes Benz İntouro ve yeni nâmı’ı diğer Hoşdereli Setrayı test sürüşleri ile kullanıma sunuyor.

Sürdürülebilir Yenilikçi Teknolojik Çözümler

Araçlar artık Aktif Fren Yardımı (ABA 6), Ön Koruma Yardımı, Önleyici Fren Yardımı 2, Yan Koruma Yardımı 2 ve hatta arka görüş kameraları (mirror cam) gibi yeni güvenlik sistemleriyle sunuluyor.

SETRA

SETRA OTOBÜSÜN EN’İ

Daimler’in,Setra markasıyla fuarda sergilemiş olduğu araçlar, yolcu otobüslerine yönelik; kişisel, konforlu, güvenli ve ekonomik çözümleri bünyesinde barındırıyor. Şirketin ürün çeşitliliği Setra MultiClass Business Class S 500 LE ve S 518 LE ile başlıyor ve yolcu otobüsü Setra ComfortClass S 515 HD ve Setra TopClass S 516 HDH ile çift katlı Setra TopClass S 531 DT modellerine kadar uzanıyor.

Editörler Notu; Fuar boyunca Mercedes-Benz Türkiye Otobüs direktörlüğü ve PR Kurumsal iletişim(!) müdürü ve personelinin mecramıza ”MagazinUlaşım Haber&Forum” kasıt dolu ve kurum temsiliyeti adına kurumdan habersiz etik değerlerden uzak tavırları sebebiyle ile fazla ayrıntılı haber yapılmamıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER