Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Mercedes Benz ACTROS L Yenilikler

Mercedes Benz ACTROS L Yenilikler
24 Ocak 2022 - 12:00 'de eklendi ve 2611 kez görüntülendi.

Mercedes Benz, uzun yolların yıldızı Actros serisine bir yenilik daha yaptı.StremSpace, BigSpace ve GigaSpace olmak üzere üç kabinin ardından ardından dördüncü yeni seçenek geldi.Mercedes–Benz Türk, Actros ailesinin en büyüğü ve donanımlısı olan Actros L modelinin Türkiye’deki satışına başladı. Actros L, gelişmiş sürücü konforu için olağanüstü genişlik ve yüksek kaliteli donanımlar sunuyor.

Mercedes-Benz Actros L Türkiye de Satış da

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı 21C0361_021.jpg

Mercedes-Benz Türk’ün Aksaray Kamyon Fabrikası’nda üretilen ve Mercedes-Benz’in bugüne kadarki en konforlu kamyonu olma özelliğini taşıyan Actros L çekiciler Türkiye’de satışa sunulmaya başlandı.

2018’de evrim geçirerek çekici ve kamyon pazarında Actros’u evrimleştiren Mercedes Benz dijitalleşme, ağ oluşturma ve güvenlik konularında sayısız yenilikle yeni standartlar belirlemişti.Bunlar başlıca bilinen MirrorCam’in yanı sıra kısmen otomatik sürüş işlevleri ve daha da geliştirilmiş güvenlik sistemleri olarak bilinen özelliklerdi.

Mercedes-Benz,2021’de Actros F’nin işlevsellik ve sınırlı sayıda Actros Edition 2 ile piyasaya sunulduğu iki yeni modeli serisi ardından, Actros L olarak artık başarılı serinin en büyük ve en kaliteli aracı olarak yeni bir seri ile duyuruldu.

Mercedes, oldukça yüksek konumuyla bilinen direksiyonun arkasındaki pozisyonu değiştirmeye karar verdi.Ve bu amaçla koltuk montajı yere 4 cm daha yakın olacak şekilde alçaltıldı. Ayrıca kapı kaplaması, 45 cm kalınlığında yataklar, ısı ve ısı yalıtımı ve bazı kaplama malzemeleri de yenilendi.

Opsiyonel xenon lambaların yerini artık standart LED farlar alacak.Mercedes-Benz ayrıca bu farların daha enerji tasarruflu ve daha uzun ömürlü olduğunu vurguluyor.Bu değişiklik dışarıdan da açıkça görülüyor.

Güvenlik açısından üretici, Actros L’ye iyi bilinen MirrorCams, Şeritte Kalma Asistanı, Yakınlık Kontrolü Asistanı ve yaya algılamalı Aktif Fren Asistanı ABA5’e sahip.Araç durana kadar 20 km / s’lik kendi dönüş hızına ulaşana kadar otomatik frenlemeyi başlatabilmesi beklenen yeni Aktif Yan Koruma Asistanı da mevcuttur.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER