Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

MAN’dan Özel Teslimat

MAN TGX Optiview serisinin alfası, 640 beygir ve 3.000 Nm tork üreten, 15,2 litrelik, euro 6, altı silindirli D38 12 vitesli ZF TraXon otomatik şanzımanlı Individual Lion S serisi ile Türkiye’de en özel çekici olarak teslim edildi.

MAN’dan Özel Teslimat
04 Ekim 2023 - 14:18 'de eklendi ve 3518 kez görüntülendi.

MAN Türkiye Kamyon ve Otobüs Ticaret AŞ, köklü uluslararası nakliye ve lojistik firmalarından İntegral Lojistik’e en özel çekicisini teslim etti.İstanbul İkitelli Man bölge müdürlüğünde yapılan teslimata,MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. adına Kuzey Marmara Bölgesi Kamyon Satış Müdürü İbrahim Altun, Bölge Satış Yöneticileri Özgür Tutumlu İntegral Lojistik’den Samet Malkoç ve Osman Çakıroğlu katıldı.

İntegral Lojistik yönetim kurulu başkanı Abdurrahman Malkoç “MAN’ın performansından duyduğu memnunuz,10 yıldan beri sahibi olduğumuz aracı yine, yeni ve Türkiye’nin en özel donanımlı çekicisi TGX 640 Individual Lion S serisi ile yeniledik.MAN’ın hem araç hem de hizmet kalitesi ile kendileri için güvenilir çözüm ortağı olduğunu ifade ederek 2013 model ödüllü MAN TGX de orijinal motoru ile sorunsuz tam 1.2 milyon kilometre yaptık yolumuza yenisi ile devam edeceğiz.”dedi

Yeni MAN TGX Lion S, 640 beygir güce sahip. D38 motoru sayesinde serinin alfa aslanı. Aynasız (Optiview) koltuk kılıfları hakiki Alcantara deriden yapılmış ve kırmızı elmas dikişlere sahip, kol dayama yerleri ve kapı kaplamaları buna uygun olarak koltuk başlıklarında kırmızı aslan logları bulunmaktadır.Ayrıca mikrodalga fırın ve kahve makinesi içeren bir mutfak ünitesi takma seçeneği de mevcuttur. Yatağın üstündeki yan köşelerde isteğe bağlı olarak 22 inç televizyon da iç mekana eklenebiliyor.

MAN ayrıca kamyonun birinci sınıf koltukları, geniş direksiyon simidi ayar aralığı ve tamamen dijital 12,3 inç göstergelerini içeren standart sürücü konfor paketinin, geniş Lion S kabinindeki şoför mahalinin keyifli olduğunu belirtiyor.

Adaptif Hız Sabitleyici Dur ve Kalk, MAN Konforlu Direksiyon, Şerit Dönüş Yardımcısı LRA, şerit değiştirme ve dönüş asistanı veya uzun far asistanı gibi çok sayıda yardım asistanları mevcut.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER