Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Bir Milyonuncu Volvo FH Hannover’de Satıldı

Bir Milyonuncu Volvo FH Hannover’de Satıldı
06 Ekim 2018 - 8:54 'de eklendi ve 2155 kez görüntülendi.

Volvo FH 25’nci yıl özel serisinin kilometre taşı Hannover’de teslim edilen bir milyonuncu çekicisi oldu.

Volvo Trucks’ın amiral gemisi olan Volvo FH, bu yıl 25. yılını kutluyor ve taşımacılık sektörünün şimdiye kadarki en büyük başarılarından biri. Ünlü Volvo FH modeli yeni bir heyecan verici dönüm noktası geçirdi.Ve 19 Eylül’de, Almanya’nın Hannover kentindeki IAA 2018 fuarında, Volvo Kamyon Başkanı Claes Nilsson tarafından,  müşterisi Gesuko’ya teslim edildi.

Gesuko’nun sahibi ve CEO’su Marco Reinhard ;

“1976’dan beri Volvo kamyonlarını çalıştırdık ve Volvo FH’nin sürekli gelişimi oldu. Başından beri odaklanarak geleceğe bir marka seçmiş olduğumuzu fark ettik. Volvo FH’nin karlılık odağından sadece yüksek performanslı bir vites kutusu ve motor sistemleriyle ikna olmuyorduk, aynı zamanda sürücü kullanım ve güvenliği de bizi etkiledi.Bu Volvo markasının arkasında ki mühendislerin mükemmel bir başarısıdır. ”dedi.

Gesuko’nun filosu tamamen Volvo kamyonlarından oluşuyor ve ailemize katılan bu özel seri çekiciyi memnuniyetle karşıladık. Yeni bir çekici olan Crimson Pearl Volvo FH 25 Year Special Edition, Ekstra Yüksek Yataklı Kabin, İleri Çarpışma Uyarısı ve Volvo Dinamik Direksiyonuna sahiptir.

Volvo Kamyon Başkanı Claes Nilsson ;

“Volvo FH ile, neyin başarılabileceğinin sınırlarını defalarca genişlettik ve daha az çevresel etkiyle karlı, verimli, daha güvenli ulaşım için yeni olanaklar yarattık. 25 yıl boyunca bizimle birlikte olan sadık  müşteriye milyonlarca Volvo FH teslim etmek fantastik bir yolculukta fantastik bir dönüm noktasıdır, ”dedi

Volvo FH 25 Yıl Özel Sürümü

Tip: VOLVO FH

Tekerlek konfigürasyonu: 4 × 2 Çekici

Tekerlek tabanı: 3700 mm

Motor: D13, 540hp, EURO 6

Tork: 2600nm

Şanzıman I-Vites Çift Debriyaj

Arka aks: Yalnız Aks Tek Azaltma

Süspansiyon Cephesi: Parabolik yaprak

Süspansiyon Arka: Hava

Şasi: orta

Yardımcı frenler: VEB + (Volvo Motor Freni), Volvo’nun yüksek verimli motor fren sistemi.

Kabin versiyonu: Ekstra Yüksek Yataklı Kabin

Güvenlik Özellikleri: İleri çarpışma uyarısı ve acil frenleme ile uyarlanabilir hız denetimi, Sürücü Uyarısı Desteği, Şerit Kaldırma Desteği, Sürücü tarafındaki hava yastığı

Ek Özellikler: Volvo Dinamik Direksiyon (VDS), FH25 Yıl Özel Baskı

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER