Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Yeni DAF

Yeni DAF
17 Mart 2021 - 13:00 'de eklendi ve 3191 kez görüntülendi.

Yeni nesil DAF gün geçtikçe kameralara poz vermeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta son olarak “Tandem Şasi” ve “Aynasız”
teknolojisi ile karşımıza çıkıyor.

Yıllardır AB’nin yenilenen düzenlemelerine ilk ayak uyduran üreticilerden olan DAF, geleneği bozmuyor.

[Resim: 51041547502_aceac96a64_c.jpg]

Yeni DAF

Yeni DAF 2020-2021

DAF yeni nesil kamyon ve çekicileri test ediyor ve yeni çekicinin ne zaman piyasaya sürüleceğini ise merak ediyoruz. Söylentiler, IAA 2020 tarihinde olacağı yönünde, ancak, Corona salgını nedeniyle 4 Mayıs tarihinde itibaren Almanya bin metrekarenin altında olan iş yerlerinin açılışına kademeli olarak okullarla beraber izin verecek.IAA 2020 fuarının durumu ise muâmma.

DAF XF’in yeni halefi tekrar testlere girdi.Hollanda A2 otobanında yakalanan yeni DAF, XF kabininden biraz daha büyük görünen bir kabin ile yeni nesil çekiciyi test ediyor.Bu, bu yıl sonuna kadar yeni AB düzenlemeleri nedeniyle daha büyük kabinler görebileceğiz.Ön kısmı çok iyi gelişmiş olduğu söyleniyor ve muhtemelen güvenliği ve aerodinamiği geliştirmek için 90 santimetreye kadar ön uzunluğa sahip.

Daf 90’larda yüksek kabin mevzuatının yürürlüğe girmesiyle ilk yeniliği yapan şirketti.Ve çok hızlı bir şekilde değişiklik yaparak rolünü almıştı ve DAF şimdi bu tekrar ediyor gibi görünüyor.


Elbette, her markanın yeni teknoloji ile test edilen arabaları ile her zaman yolda olduğu bir sır değil. Ancak söz konusu olan DAF ve 33 yılın ardından tamamen yeni bir kabin ile test ediliyor.Mevcut kabini ilk olarak 1987’de piyasaya sunulmuştu.DAF XF 95 serisi o tarihten itibaren, klasik ve karakteristik özelliğini hatta muhafazakarlığını küçük değişimlerle sürdürerek günümüze kadar devam ettirdi.

Kaynak ;

http://magazinulasim.com/Konu-yeni-daf-2020-2021.html

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER