Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Volvo’dan 25’nci Yıla Özel FH

Volvo’dan 25’nci Yıla Özel FH
29 Haziran 2018 - 15:52 'de eklendi ve 2800 kez görüntülendi.

İsveçli kamyon üreticisi, 25 yıldan  bugüne “tüm zamanların en başarılı kamyon ve çekici modellerinden biri” olarak tanımlanan Fh ailesinin 25 yılını kutlamaya devam ediyor. Volvo Kamyon FH serisinin ”FH 25 Year Special Edition ” tasarımlı çekici ve kamyonları 2018 Haziran sonunda satışa başladı.Türkiye’den muhafazakar Volvo Kamyon kullanıcılarının siparişleri ise merak konusu.

 

Volvo Kamyon Başkanı Claes Nilsson ; Volvo FH, müşteri odaklı bir zihniyetin ve çeyrek asırlık bir süredir sınırları zorlayan bir modelin mükemmel bir temsilidir. Yeni nesil  25 yıla öze FH’lar  ise sürücülerle ve müşterilerimizle başarılı yolculuğumuzun devamıdır. ” dedi.

 

Volvo Trucks  Grafik Tasarımcısı Nigel Atterbury.

”Bu özel tasarımın dışı en iyi şekilde ilk seri FH’lar ile yeni nesil arasında köprü olarak tanımlıyoruz. Gümüş / gri ve turuncu çizgiler, kamyonun kökenini vurguluyor  ve yıl dönümünü işaret etmek için 25 sayısını oluşturmakta. Striping, 3D efektleri ve gölgeleri birleştirerek 1990’ların başlarındaki tasarım eğilimini yankılayarak ve kamyona farklı bir ”retro” görünümü kazandıracak. İki lacivert renk, bir koyu, soğuk gri tonu (Mamut Ağacı Metalik) ve parlak kırmızı (Crimson Pearl) renkler ile  ikincisi, 1993’teki orijinal kırmızı kabin renkleri ile üretilecek” dedi.

 

Lüks Şoför Mahali

Kapıyı açarken, sürücüyü lüks bir tasarıma sahip şoför mahali bekliyor. Güvenlik, Volvo FH için her zaman vazgeçilmez örnek olan  önemli bir etken.Volvo FH “25 Yılı” serisinin içinde koltuklar, emniyet kemeri,paspaslar ve yataklarda turuncu çizgi hakimiyeti mevcut ve koltuklar ise  kapitone kumaş ve deri kombinasyonu ile döşenmiş.

 

 

 

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER