Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Tırsan “Trailer Innovation 2019” Ödülünün Sahibi Oldu

Tırsan “Trailer Innovation 2019”  Ödülünün Sahibi Oldu
22 Eylül 2018 - 0:40 'de eklendi ve 1816 kez görüntülendi.

 

Tırsan Avrupa’nın ilk dört treyler üreticisinden biri olan Kässbohrer markası Almanya’nın Hannover kentinde düzenlenen İAA 67’nci ticari araçlar fuar’a katıldı.Tırsan tarafından geçtiğimiz yıl üretimine başlanan kayar gövde “Swap Body” ile konteyner ve ağır nakliye lowbed,silo treylerler serilerini sergileyerek fuar süresince ilgiyle takip edilen Türk üreticileri arasında yer aldı.

Tırsan; “Trailer Innovation 2019“ Bu prestijli ödülü Türkiye adına 2’nci kez almaktan büyük gurur duyuyoruz.

 

İki yıl önce Treyler alanında güvenlik ödülünü alan Tırsan bu yıl IAA’da daha zor ve önemli bir kategori olan şasi alanında birincilik ödülünü aldı.

Kässbohrer marka K.SHG AVMH aracı ile “Şasi” kategorisinde treyler sektörünün en prestijli yarışması “Trailer Innovation 2019” ödülünün sahibi oldu. Sekizgen şasi tasarımının ilk örneği olan K.SHG AVMH, teleskopik fonksiyonlara sahip sekizgen orta şasi tasarımı ile 30 yıldır çözülemeyen, sektörde yaygın olarak görülen ve aracın kalıcı hasar görmesine sebep olan tüm burulma sorunlarının önüne geçiyor.Tırsan Treylerin bir başka markası olan Talson Treylerde kutu alanında dereceye giren markalar arasında yer aldı.Tırsan adına ödülü alan Ayşe Nuhoğlu;”Bu prestijli ödülü Türkiye adına 2’nci kez almaktan büyük gurur duyuyoruz” dedi.

 

 

 

 

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER