Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Trabzonspor’a Hassoy’dan Yeni Otobüs

Trabzonspor’a Hassoy’dan Yeni Otobüs
25 Ekim 2018 - 14:19 'de eklendi ve 3231 kez görüntülendi.

Trabzonspor’a Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu Hassoy’dan Yeni Otobüs

 

Trabzonspor A takımının karayolu seyahatlerinde kullanacağı, Mercedes Benz Yeni Tourismo Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu tarafından yenilenen sözleşme ile birlikte kulübe teslim edildi.

 

Trabzonspor Futbol Takımı’nın kara yolculuklarında kullanacağı yeni Mercedes-Benz Tourismo 15 RHD otobüsü, Medical Park Trabzonspor Stadyumu’nda gerçekleşen teslimat töreni ile Ali Osman Ulusoy Turizm tarafından kulübe tahsis edildi. Trabzonspor Futbol Takımı’na özel olarak iç donanımında yapılan değişiklikler ile sporcuların tüm güvenlik ve konfor ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanan yeni Tourismo 15 RHD, futbolculara tüm seyahat boyunca erişilebilirlik ve eğlence imkanı sunuyor.

Türkiye şehirlerarası ve turizm otobüs sektörünün lideri Mercedes-Benz Türk; otobüs ile yolcu taşımacılığı alanında en büyük firmalardan biri olan Ali Osman Ulusoy Turizm ile Süper Lig’de İstanbul dışına şampiyonluğu çıkarmayı başarmış olan ilk takım Trabzonspor için güçlerini birleştirdi. Trabzonspor’un kurucu üyesi ve ilk başkanı Ali Osman Ulusoy’un önderliğindekulübün resmi karayolu ulaşım sponsorluğunu üstlenmiş olan Ali Osman Ulusoy Turizm, günümüzde de bu sponsorluğu sürdürüyor. Her zaman sektörün en yeni ve en popüler otobüsünü takımları Trabzonspor’a tahsis ettiklerini belirten Ali Osman Ulusoy Turizm, bu sefer de tercihini Ocak ayında lansmanı yapılan Yeni Mercedes-Benz Tourismo 15 RHD otobüsten yana kullandı.

Medical Park Trabzonspor Stadyumu’nda düzenlenen teslimat törenine; Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ali Ağaoğlu, Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Ulusoy, Mercedes-Benz Türk Otobüs Filo Satış Grup Müdürü Burak Batumlu, Hassoy Motorlu Vasıtalar Genel Müdürü Selim Saral katıldı.

 

Mercedes-Benz Türk Otobüs Filo Satış Grup Müdürü Burak Batumlu ;

“Sektörümüz her geçen gün yenilenen, hizmet çeşitlerinin ve kalitesinin arttığı dinamik bir sektör. Mercedes-Benz Türk olarak biz de bu anlamda sürekli olarak kendimizi geliştirerek; sektöre yeni, konforlu ve en önemlisi güvenli araçlar sunarak müşterilerimizin ihtiyaçlarına cevap veriyoruz. Biz müşterilerimizi ailemizin bir parçası olarak görüyor; işbirliklerimizin uzun ömürlü olmasını diliyoruz. Bu vesileyle başta Ali Osman Ulusoy Turizm olmak üzere bu satışta emeği geçen herkese ve bayimiz Hassoy Motorlu Vasıtalar’ın yönetici ve çalışanlarına teşekkür ediyor; Trabzonspor Kulübü’nün bu otobüs ile yeni sezonda büyük başarılara imza atmasını temenni ediyorum.” dedi.

Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Ulusoy ; 

 

”Kuruluşundan bugüne Trabzonspor’un yücelmesi için büyük çaba gösteren bir ailenin ferdi olmaktan ve Trabzonspor’a katkı sağlamaktan büyük mutluluk duyduğunu vurgulayarak; “Rahmetli babamın ve arkadaşlarının 1967 yılında kuruluşuna öncülük ettikleri Trabzonspor kısıtlı imkânlara sahipti.Buna rağmen ekonomide ve futbolda büyük güç olan İstanbul’un karşısında şampiyonluğu Anadolu’ya, Trabzon’a taşımayı kısa zamanda başardı. Biz; Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu olarak ve de sevgili babamın ilk başkan olması sebebiyle takımımıza yenilenen Mercedes-Benz Tourismo 15 aracı ile bir katkımız olsun istedik. Hedefimiz önceki sene de olduğu gibi yenilenen Mercedes-Benz otobüs ile futbolcularımızı taşımak ve onlara destek olmaktır. Yolunuz açık, başarılarınız daim olsun.” dedi.

 

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER