Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Şehrin Yeni Yıldızı CONECTO

Şehrin Yeni Yıldızı CONECTO
31 Mart 2017 - 17:41 'de eklendi ve 2808 kez görüntülendi.
Halk otobüsü işletmeciliği alanında faaliyet gösteren İstanbul merkezli Coşkunlar Oto, Mercedes-Benz Türk’ten 10 adet Conecto’yu teslim aldı.

Türkiye’de tek seferde en yüksek adetli halk otobüsü teslimatlarından biri olan bu teslimat ile Coşkunlar Oto filosunun tamamını yeniledi.

Mercedes-Benz Türk’ün Pazarlama Merkezi’nde düzenlenen teslimat törenine Coşkunlar Oto Genel Müdürü Kani Coşkun, Yönetim Kurulu Üyesi Şinasi Coşkun, şirket ortakları Erdoğan Coşkun ve Kenan Coşkun, Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Alper Kurt, Sehiriçi Otobüs Kamu Satış Kısım Müdürü Yusuf Adıgüzel ve Otobüs Satış Operasyonları Kısım Müdürü Murat Kızıltan katıldılar.

Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Alper Kurt tören sırasında yaptığı konuşmada Bugün bu alım vesilesiyle Coşkunlar Oto’ya markamıza gösterdikleri yakın ilgi için teşekkürlerimi iletiyorum. Üreticisi ve satıcısı olarak Conecto otobüsümüz ile çok iddialıyız. Hem işletme giderleri hem yakıt sarfiyatı bakımından pazardaki en ekonomik araç yeni Conecto’dur. Tabii bunu ölçümleyecek ve geri bildirimi verecek olanlardan biri de sektör duayenlerinden Coşkunlar Oto olacaktır; aracı kullananların geri bildirim ve deneyimleri sektörün belirleyicisi ve yönlendiricisi olacaktır. Biz hiçbir zaman Mercedes-Benz Türk olarak satıcı ve müşteri ilişkisi kurmuyoruz, biz bir aileyiz ve birbirimizi  ailenin fertleri olarak görüyoruz. Bu büyük alım gerçekleşti, ancak sorumluluğun büyük kısmı bundan sonra başlıyor. Bu dostluğumuzun sadece bu teslimatla değil, satış sonrası hizmetlerle de aracın işletimi boyunca süreceğini bilmenizi istiyorum. Yüzümüzün akıyla bunu da başaracağımızı biliyorum.

Bizim açımızdan bu teslimatın bir diğer önemli noktası da şu: Coşkunlar Oto, sektördeki kanaat önderlerinden biridir. Proje, bu bakımdan bizim için çok önemli ve Coşkunlar Oto’nun yeni Conecto’yu tercih etmesinin pazarda yankılanacağını tahmin ediyoruz.” dedi.

Coşkunlar Oto Genel Müdürü Kani Coşkun ise “Biz Conecto’yu düşük yakıt tüketimi nedeniyle tercih ediyoruz. Şirket olarak ortalama iki buçuk yılda bir bütün araçlarımızı yeniliyoruz. Bu sefer de tercihimizi Mercedes-Benz’ten yana yaptık. İki buçuk-üç yıl sonra araçlarımızı yeniden değiştirdiğimizde umuyoruz ki yine Mercedes-Benz’i tercih edeceğiz. Mercedes-Benz Türk’ün ürünlerine ve satış sonrası hizmetlerine güveniyoruz.” şeklinde konuştu

Mercedes-Benz Türk Kamu Satış Kısım Müdürü Yusuf Adıgüzel ise “Bugün hem bizim için hem de şehiriçi otobüs pazarı için önemli bir gün. Bir tarafta muazzam yatırım yapılmış ve mühendislerimiz tarafından geliştirilmiş güncel teknolojik özelliklere sahip bir ürün var, diğer tarafta ise uzun vadeli stratejik bir plan yapan, sektörde öncü olan Coşkunlar Oto var. Bu satışla, bizleri gururlandıran önemli bir iş birliğine imza atıyoruz.” dedi

2017_03_31_Coşkunlar Oto filosunu Mercedes-Benz Conecto ile yeniledi (1)

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER