Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Seç Turizm’in Seçimi Tourismo Relax

Seç Turizm’in Seçimi Tourismo Relax
29 Eylül 2017 - 16:58 'de eklendi ve 4776 kez görüntülendi.

Seç Turizm’in Seçimi Tourismo Relax

 

Mercedes-Benz Türk’ün, Seç Turizm’e toplam 8 adet Tourismo 16 teslim etti. Ağustos ayında 4 adet otobüs teslim eden Mercedes-Benz Türk, son olarak 4 adet Tourismo Relax siparişerini de teslim etmiş oldu. Son 4 adet Tourismo 16’nın teslimat töreni Mercedes-Benz Türk Hadımköy’deki tesislerinde yapıldı. Düzenlenen teslimat törenine Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Alper KurtSeç Şirketler Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Konukoğlu, Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayi Has Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Latif Karaali, Has Otomotiv İcra Kurulu Üyesi Mustafa SarıgülMercedes-Benz Türk A.Ş. Otobüs Filo Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu ev Mercedes-Benz Türk Otobüs Satış Operasyonları Kısım Müdürü Murat Kızıltan katıldı.

 

Seç Turizm “Mercedes” i Seçti. Yuvaya Döndü.

 

Mercedes Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Alper Kurt

“Bugün Mercedes-Benz Türk otobüs pazarlama ve satış bölümü için çok önemli bir gün. Çok değerli misafirimiz, çok değerli ağabeyimiz Seç Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Konukoğlu bugün bizimle. Sadece Gaziantep’in değil Türkiye’nin en köklü ve en önemli karayolu taşıma şirketleri arasında yer alan Seç Turizm’e 8 adet Tourismo’nun teslimatını gerçekleştirmek üzere bir aradayız. Seç Turizm hakkında söylenecek çok şey var. Bu vesileyle rahmetli Saip Konukoğlu’nu rahmetle anmak istiyorum. Projemiz olan 8 adet Tourismo’nun bugün 4’ünü de gerçekleştirerek tamamlıyoruz. Projemizde finansman Mercedes-Benz Finansman Hizmetler tarafından sağlandı. BusStore bu projede aktif şekilde yer aldı. Bu projede büyük emeği olan Has Otomotiv’e teşekkür ediyorum. Sayın Ömer Konukoğlu’na markamıza gösterdiği teveccüh nedeniyle teşekkür ediyorum. Seç Turizm olunca kurmak istediğiniz cümle de ‘Seç Turizm Mercedes’i Seçti’ oluyor. Kaliteyi seçti. Yakıt tasarrufunu seçti. Yüksek ikinci el değerini seçti. Yuvaya dönmeyi seçti. Bundan dolayı çok büyük mutluluk duyuyorum. Markamızı seçtikleri için tekrar teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

Seç Şirketler Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Konukoğlu

 

“Biz 30 yıl Mercedes-Benz ailesi ile birlikte çalıştık. 15 yıl ara verdik. Tekrar Mercedes-Benz ailesi çalışıyoruz. Şu an filomuzda 53 adet araç bulunuyor. Otobüs sektörü için bu yıl kötü bir yıl değildi.Benim gönlüm tüm filonun Mercedes-Benz marka otobüslerden oluşmasından yana ve bu yönde planlarımız var. Mercedes-Benz Türk ve yöneticilerinin bu işbirliğinde katkıları çok büyük.” dedi.

 

Magazin Ulaşım 2017 ©

 

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER