Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Mercedes Benz Türk Üretimi Intouro’ya Ödül

Mercedes Benz Türk Üretimi Intouro’ya Ödül
01 Şubat 2021 - 15:30 'de eklendi ve 2544 kez görüntülendi.

Intouro, İspanya’da Yılın Otobüsü seçildi

Türkiye de üretilen ve Avrupa’ya ihracatı yapılan ve aynı zamanda iç piyasa da kamu ve özel şirketlerinde satışına sunulan yeni 2020 yılında yenilenen Mercedes-Benz Intouro’ya ilk ödül İspanya’dan geldi.

Sınıfında çok yönlü kullanım özelliği sunan Hoşdereli yeni ıntouro, kendi segmentinde yeni teknoloji Aktif Fren Yardımı 5 ve kör nokta dönüş sistemi Sideguard Assist ve dört farklı uzunlukta klasik iki akslı bir otobüs olarak 12,18 m ve 13,09 m. 10,75 m ölçülerinde ve kendi üst sınıfında ise 14,88 metre uzunluğu ile öne çıkıyor.

Mercedes Benz Türk üretimi yeni Intouro’ya İspanya’da düzenlenen ve 37 İspanyol otobüs firmasının temsilcisinin katıldığı yarışmada Hoşdereli Intouro jüri tarafından yılın otobüsü seçildi.Yarışma “Viajeros” otobüs ve “Transporte 3” kamyon dergilerini yayınlayan İspanyol yayıncı Grupo Editorial Editec tarafından düzenlendi.

İspanya’nın otobüs şirketleri Mercedes-Benz Intouro’yu ilk olarak oyladı ve ülkelerinde yılın otobüsü seçti,Mercedes Benz Türkiye Hoşdere fabrikasında tamamen yeni geliştirilen Türk işçisi ve mühendisliğinin ürünü olan Intouro, 37 İspanyol otobüs şirketinin temsilcilerinden oluşan jüriyi etkilemeyi başardı.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER