Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Mercedes Konya’dan Emek Un’a 15 Aynasız Actros

Mercedes Konya’dan Emek Un’a 15 Aynasız Actros
20 Şubat 2020 - 23:00 'de eklendi ve 2735 kez görüntülendi.

Mercedes-Benz Türk,merkezi Polatlı da bulunan Emek Un ve İrmik A.Ş’ye 15 adet Mercedes-Benz yeni Actros 1848 LS çekiciyi Konya’da düzenlediği tören ile teslim etti.

Mercedes-Benz Türk, 2020 yılında pazara sunduğu yeni Actros beşinci nesil çekicilerin teslimatlarına aralıksız devam ediyor.Emek Un ve İrmik A.Ş‘nin satın aldığı 15 adet Mercedes-Benz yeni Actros 1848 LS için Konya’da teslimat töreni düzenlendi.1992 yılından bugüne 28 yıldır Mercedes-Benz marka kamyonları tercih eden Emek Un ve İrmik A.Ş yeni araçlarını tarım ürünleri ve un taşımacılığında kullanacak.

Mercedes Benz Türk Aksaray fabrikasında düzenlenen teslimat töreninde araçlar,Emek Un ve İrmik A.Ş Yönetim kurulu Başkanı Adil Çınar‘a,Bayraktarlar Konya Satış müdürü Serdar Üçyıldız,Mehmet Akyol ve Mercedes-Benz Türk yetkilileri Halil Eryılmaz ve Ender Pak tarafında teslim edildi.

Mercedes-Benz Türk bayii Bayraktarlar Konya Satış müdürü Serdar Üçyıldız; Mercedes-Benz Türk olarak, önceki yıllarda olduğu gibi 2019 yılını da Türkiye kamyon pazarının en fazla tercih edilen markası olarak tamamladık. 2020 yılında bu başarımızı yeni teknolojiye sahip Actros’larla tekrarlayacağız. Emek Un ve İrmik A.Ş ile 1992 yılında başlayan iş ortaklığımıza yeni bir anlaşma eklemenin sevincini yaşıyoruz. Bu teslimat ile birlikte şirketin toplamda 15 araçlık filosuna ilke 5 adet teslimatı gerçekleştirdik.Mercedes-Benz Temel Servis Sözleşmesi’ni tercih etmesi sayesinde güvenilir ve sürekli işletim olanaklarını arttırıyoruz. Emek Un ve İrmik A.Ş’ye teşekkür Ediyor, yeni araçlarının hayırlı işler ve bol kazançlar getirmesini diliyoruz.” dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER