Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Mercedes Benz Türk’ün Yıldızı CONECTO

Mercedes Benz Türk’ün Yıldızı CONECTO
06 Ekim 2017 - 23:40 'de eklendi ve 2590 kez görüntülendi.

Mercedes-Benz Türk’ün otobüs teslimatlarıyla umutlu.Son yapmış olduğu teslimatların yıldızı ise CONECTO oldu.

 

Mercedes-Benz Türk yetkili bayi Has Otomotiv tarafından Patnos İtimat’a satışı gerçekleşen iki adet Setra 516 ComfortClass, Tahsin Sayılır, Ahmet Oral, Ömer Tutan ve Abdullah Ataseven’e teslim edildi. Sayılır ve Oral, Setraotobüslerin yüksek konforuna, güvenilirliğine ve kalitesine vurgu yaparak, filolarını Setra otobüslerle güçlendirmekten duydukları mutluluğu dile getirdiler.

 

Mercedes-Benz Türk yetkili bayi Koluman Ankara tarafından Bektaşlar’a satışı gerçekleştirilen bir adet Mercedes-Benz Travego 15 SHD, Rıfat Akbulut’a teslim edildi. Rıfat Akbulut teslimat esnasında Mercedes-Benz Travego otobüslerin yolculara sağladığı yüksek konfordan memnun olduğunu vurgulayarak, Mercedes-Benz otobüslere sahip olduğu yüksek dayanıklılık özellikleri nedeniyle çok güvendiğini kaydetti.

Mercedes-Benz Türk yetkili bayi Koluman Ankara tarafından Bektaşlar’a satışı gerçekleştirilen bir adet Mercedes-Benz Travego 15 SHD, Rıfat Akbulut’a teslim edildi.

 

Mercedes-Benz Türk yetkili bayi Has Otomotiv, Patnos İtimat’a iki adet Setra 516 ComfortClass teslim etti.

Mercedes-Benz Türk tarafından satışı gerçekleştirilen bir adet Mercedes-Benz Conectoİstanbul Halk Otobüsü işletmecileri Muharrem Dağdeviren ve Mehmet Ali Güleç’e teslim edildi. Aracın teslimatı esnasında müşteriler Mercedes-Benz’i kalitesi ve yakıt tasarrufu nedeniyle tercih ettiklerini vurguladılar.

 

Mercedes-Benz Türk tarafından satışı gerçekleştirilen bir adet Mercedes-Benz Conecto, İstanbul Halk Otobüsü işletmecileri Muharrem Dağdeviren ve Mehmet Ali Güleç’e teslim edildi.

Mercedes-Benz Türk tarafından satışı gerçekleştirilen bir adet Mercedes-Benz Conectoİstanbul Halk Otobüsü işletmecileri Salih Aksungur, Şeref Aksungur, Sedat Aksungur ve Abdülkerim Aksungur’a teslim edildi. Teslimat sırasında tercih nedeninin Mercedes-Benz’in yüksek kalitesi ve düşük yakıt sarfiyatı olduğu ifade edildi.

 

Mercedes-Benz Türk tarafından satışı gerçekleştirilen bir adet Mercedes-Benz Conecto, İstanbul Halk Otobüsü işletmecileri Salih Aksungur, Şeref Aksungur, Sedat Aksungur ve Abdülkerim Aksungur’a teslim edildi.

Mercedes-Benz Türk tarafından satışı gerçekleştirilen bir adet Mercedes-Benz Conectoİstanbul Halk Otobüsü işletmecileri Serkan Balta, Murat İlgün, Fikret Aslan ve Mustafa Şeker’e teslim edildi. Aracın tercih edilme nedenleri olarak yakıt ekonomisi ve dayanıklılık öne çıktı.

 

Mercedes-Benz Türk tarafından satışı gerçekleştirilen bir adet Mercedes-Benz Conecto, İstanbul Halk Otobüsü işletmecileri Serkan Balta, Murat İlgün, Fikret Aslan ve Mustafa Şeker’e teslim edildi.

Mercedes-Benz Türk tarafından satışı gerçekleştirilen bir adet Mercedes-Benz Conectoİstanbul Halk Otobüsü işletmecileri Süleyman Çaktı, Kasım Çaktı ve Mustafa Çiğdem’e teslim edildi. Teslimat esnasında Mercedes-Benz Conecto’nun yüksek kalitesi ve düşük işletme maliyetlerine vurgu yapan İstanbul Halk Otobüsü işletmecileri,  Mercedes Benz’in her zaman desteğini ve ayrıcalığını hissettiklerini dile getirdiler.

 

 

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER