Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Konya Spor’un Tercihi Yeni Travego

Konya Spor’un Tercihi Yeni Travego
03 Ağustos 2016 - 18:08 'de eklendi ve 3935 kez görüntülendi.

 

Atiker Konyaspor’un seyahatlerinde kullanacağı yeni travego, Atiker Konya Spor Başkan’ı Ahmet Şan tarafından teslim alındı.

Mercedes Benz tesislerinde yapılan teslim töreninde Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan, Mercedes-Benz Türk Otobüs Satış Müdürü Murat Kızıltan, Bayraktarlar Merkon A.Ş Genel Müdürü Mehmet Akyol ve Çiçek Turizm Genel Müdürü Okay Tınkır hazır bulundu.

Teslim töreninde Ahmet Şan; Mercedes-Benz ile yaptıkları işbirliğinde emeği geçenlere teşekkür etti. Başkan Ahmet Şan, “Marifet İltifata tabidir. Takımımız geçtiğimiz sezon bütün unsurlarıyla büyük bir başarıya imza atmıştır. Bizler de yönetim kurulu olarak bu başarıyı ödüllendirmek istedik ve sezon biter bitmez yeni otobüs için hazırlıklarımızı hızlandırdık. 10 yıl önce kulübümüzün yeni bir otobüse ihtiyacı vardı. Geçtiğimiz sezonun sonuna kadar kullandığımız otobüsü o günlerde Konyaspor’umuzun hizmetine sunmuştuk. Şimdi modern imkanlarla dizayn edilen, güvenli sürüş teknikleriyle donatılmış, teknik heyetin ve futbolcularımızın rahat şartlarda seyahati için her türlü konforu düşünülmüş otobüsümüzü camiamıza kazandırmak yine bizim yönetimimize nasip oldu’ dedi.

‘TAKIMIMIZI ÖDÜLLENDİRDİK’
‘Biz takımımızın sportif başarısı için uğraşıyoruz’ ifadelerini kullanan Şan,  konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: ‘Başarıya giden yolda her türlü teknik yenilikleri sunmak da bizim görevimiz. Gereğini yaptığımızı düşünüyorum. Konyaspor’umuzun menfaatleri doğrultusunda sportif başarının yanı sıra her alanda yatırımlarımıza da devam edeceğiz. Tesisleşmeyi, kurumsallaşmayı sürdürürken, çağın getirdiği imkan ve yenilikleri de kulübümüze kazandırarak bu başarıda büyük emekleri olan takımımızı ödüllendireceğiz. Aynı stratejiyi kombine fiyatlarında da izledik. Herkes bize neden fiyatların ucuz tutulduğunu soruyor. Cevabımız çok basit. Başarımızın en önemli etkenlerinden biri de taraftarımızdı biz de tribünlerdeki birlikteliğin daha da artması, güçlenmesi ve bu camiaya gönül verenlerin dünya yıldızlarını izleyebilmesi için böyle bir karar aldık. Sağ olsunlar taraftarımız da bu düşüncemize teveccüh gösterdi. Yeni otobüsümüz Konyasporumuza ve Konyaspor camiasına hayırlı ve uğurlu olsun. Bu otobüsü spor kulüpleri arasında kullanacak olan ilk takım Konyaspor’umuz. Bu vesileyle Mercedes-Benz Türk’e de bizlere sağladıkları kolaylıklar için teşekkür ediyorum. Finansal açıdan da yardımcı oldular. Cenab-ı Allah’tan Konyaspor’umuza ve diğer takımlara kazasız belasız seyahatler nasip etmesini niyaz diyorum.” dedi.

MagazinUlaşım.Com 2016 ©

http://magazinulasim.com/Konu-otobus-teslimat-haberleri-2016.html?pid=79490#pid79490

28692276026_3e6753190b_c

 

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER