Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Erduman Tourer / Mini Travego

Erduman Tourer / Mini Travego
28 Ekim 2019 - 20:16 'de eklendi ve 6759 kez görüntülendi.

Busworld Europe Fuarı’nda karşılaştığımız butik üreticimiz,Avrupa’lı ve diğer ülkelerden gelen büyük ve orta ölçekli otobüs işletmecilerinin yoğun ilgisi ile karşılaştı.Bugün Bursa Sprinter’a yaptığı özel tasarımlarla pazar da yeni ihtiyaçları karşılarken,geçmişte olduğu gibi minibüs sınıfının üstünde de olan 9-10-11 metre sınıfı otobüs arayışlarının da yine yeni öncüsü oldu..Özellikle orta sınıf turizm pazarında olan işletmelerin Mercedes-Benz garantisi ile yüksek ve alçak kasa tipi olarak da mevcut ihtiyaçlarını da karşılıyor.

 

Tourer

Bursa merkezli premium minibüs üreticisi Erduman Mercedes yeni Travego’nun minyatür mimarisine sahip.9-10-11 metre 3.65 metrelik toplam yükseklik 30 ila 35 yolcu koltuk (yolcu) kapasitesi ile sınıfında özel olan bu otobüs Atego şasi üzerine üretiliyor ve Mercedes Benz OM 936 Euro 6 motora sahip.Almanya’ya 80 adet ihracatı yapıldı ve yeni siparişlerle Avrupa şehirlerinde sayıları artıyor.

12 ton araç ağırlığı ve 8,5 ton boş ağırlığı ile yolcu başına tam 100 kilogram yük, gerçekçi ve iyi bir değer.7,5 metreküp depolama alanına sahip muazzam arka bagajıyla,her yolcunun etkileyici 214 litre boş alanı var  neredeyse hiç “büyük” değildir! Bagaj tepsileri tipik Erduman’ın kenar köşe tasarımında zarif bir şekilde şekillendirilmiş.

Şoför ve yolcu mahali ise önden motorlu bir araç olmasına rağmen oldukça ferah.Koltuklar ve diğer kullanılan tüm malzemeler birinci sınıf işçiliğe sahip olması ile birlikte arac her ne kadar atego şasi ve ya kamyon şasisi ya da önden motorlu olarak çekincelerle yaklaşılsa da,Daimler otobüs grubunun garantisi satılıyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER