Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

İTÜ’den Ulaşıma Destek

İTÜ’den Ulaşıma Destek
21 Aralık 2016 - 14:09 'de eklendi ve 1942 kez görüntülendi.

Karayolu yolcu taşımacılığı sektörü, Kaptanlar Kulübü’nün düzenlediği ulaştırma platformu Ödül Töreni’nde biraraya geldi. Etkinlikte; sektörün en prestijli ödüllerinden ‘Ayın Kaptan Şoförü Ödülleri’, Sektör Yaşam Boyu Onur Ödülü ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Başarılı Firma Ödülü takdim edildi.

İTÜ ARI Teknokent’te düzenlenen “Ulaştırma Platformu: Ödül Töreni” etkinliğinde, sektörün önde gelen federasyon ve firma yöneticileri biraraya geldi. Şehirlerarasından turizme, servisten kentiçine kadar sektörün önde gelen yöneticilerinin katıldığı törende Ayın Kaptan Şoförü Ödüllerinin yanında Sektör Yaşam Boyu Onur Ödülü ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Başarı Firma Ödülü de sahiplerini buldu.

Törene; TOBB Sektör Meclisi Başkanı ve TOF Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, İTO Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Orduhan, TÖHOB Genel Başkanı İsmail Yüksel, İSAROD Genel Başkanı Hamza Öztürk, İstab Genel Başkan Vekili Aziz Baş, TURODER Başkanı Adnan Değirmenci, TOFED Başkan Yrd İrem Bayram, TOF Genel Başkan Yrd İbrahim Artırdı, İTO Komite Başkanı ve İlkem Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bayraktaroğlu, İstanbul Halk Ulaşım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altuntaş, İETT Bölge Müdürü Ahmet Albayrak, Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, Otokar Pazarlama Müdürü Tarkan Burak, Temsa Satış Müdürü Baybars Dağ, İTÜ ARI Teknokent Pazarlama ve İş Geliştirme Direktörü Arzu Eryılmaz, Pamukkale Turizm Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi C. Sadık Bababalım, Ulaştırma Platformu Koordinatörleri Ekrem Özcan ve Kemal Karayormuk ve sektörün önde gelen yöneticileri katıldı.

Karayolu Yolcu Taşıma Sektörü’nün federasyonları, TOBB Sektör Meclisi Başkanlığı’nda, İTÜ ARI Teknokent işbirliğiyle, ‘Ulaştırmada Teknoloji Hareketi’ başlattı. Lansmanı yapılan bu projeyle, İTÜ Çekirdek bünyesindeki teknolojik girişimcilerin sektöre kazandırılarak sektörün teknoloji düzeyinin artırılması, ihtiyaçlara göre girişimcilerin çözümler geliştirmesi hedefleniyor.

mustafayildirim-tofed

Karayolu Yolcu Taşıma Sektörü federasyonları adına, TOBB Sektör Meclisi Başkanı Mustafa Yıldırım; “Karayolu Yolcu Taşıma Sektörü olarak; otomotiv ve ulaştırma sektörlerinin üreticilerinin hizmet vermeye çalıştığı firmaları temsil ediyoruz. Bu sektörde üretilen araçların kullanıcısı, işletmecisi bizleriz. Sektörde teknolojik gelişmelerin üretici nezdinde hayata geçmesi, tasarım süreçlerini göz önüne aldığımızda en az iki yıl sürüyor diyebiliriz. Fakat biz kullanıcılar ve işletmeciler olarak, ‘satış sonrası’ kapsamında kendi firmalarımızda kullanma kararı almamız ve sektöre teknolojik ürünleri, hizmetleri kazandırmamız daha kolay ve hızlı oluyor. Bu nedenle, sektörümüzün teknolojik düzeyinin artırılmasına yönelik bu işbirliğini önemsiyoruz. İTÜ ARI Teknokent ile daha yakın çalışarak, burada geliştirilen teknoloji tabanlı ürün ve hizmetleri sektörümüze kazandırmayı, sektörümüzün ihtiyaçları doğrultusunda teknokente geribildirimlerde bulunarak girişimcilerimizin çözümlerini şekillendirmelerini hedefliyoruz. Bu işbirliğimizin, sektörümüze ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim’ açıklamasında bulundu.

Sektör Yaşam Boyu Onur Ödülü, C. Sadık Bababalım’ın
Sektör Yaşam Boyu Onur Ödülü, ulaştırma sektörüne uzun yıllar katkıda bulunan, sektörün duayenlerinden Pamukkale Turizm kurucusu Cafer Sadık Bababalım’a verildi. Duayen Bababalım’a ödülü TOBB Sektör Meclisi Başkanı Mustafa Yıldırım ve TOF Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Arttırdı takdim etti.

csadikbabalim

Şehirlerarası Ayın Kaptan Şoförü Ödülü Alanlar: Naci Özata (Es Turizm), Murat Gökçen (Keşan Birlik), Ayhan Ağun (Metro Turizm) ve Nurettin Derya (Best Van Turizm)…

ayinkaptani

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER