Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

İRİZAR’ın Koltukları Bursalı SEGE’den

İRİZAR’ın Koltukları Bursalı SEGE’den
06 Ağustos 2018 - 18:44 'de eklendi ve 3039 kez görüntülendi.

Otomotiv sektöründe otobüs koltukları,sürücü koltukları,kamyon sürücüsü setleri,campervan sürücü koltukları,okul otobüsü koltukları,yolcu setleri,hostes koltukları,şehir otobüsü koltukları,tekne koltukları,karavan koltukları,tren koltukları,savunma kuvvetleri için koltukları üretiminde uluslararası markamız SEGE ünlü İspanyol karoserci İRİZAR’a koltuk üretti. 

Avustralya için üretilen İrizar’ın Yeni i6S tipindeki otobüsünün koltukları Bursa’dan gönderildi. Pasifik distribütörü Levent Taşkın ile güçlü bir işbirliğinin ardından özel tasarlandı. İrizar’a ve Avustralyalı müşterisine üretilen Sege koltuklar da ise USB bağlantı noktalarla ilgili bir dizi yeni seçenekler bulunuyor.

İrizar Avustralya yetkilileri ; “Koltuklar müşterinin tercihi ve bu üretici ile  işbirliği yapmaktan memnuniyet duyuyoruz.” dedi.

Sege’nin yıllardan bugüne ticari araç yolcu koltuğu ve sürücü koltuğu üretimini başarıyla gerçekleştiren ve firmalar içerisinde sürücü koltuğu üretimi yapan Türkiye’de tek Avrupa’da da birkaç firma arasında bulunuyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER