Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

%100 Volvo FH ELECTRİC İnceleme ve Test

%100 Volvo FH ELECTRİC İnceleme ve Test
22 Haziran 2023 - 19:31 'de eklendi ve 4085 kez görüntülendi.

Volvo FH ELECTRİC

Volvo Trucks’ın altı kamyon serisinden oluşan elektrikli kamyon ve çekici yelpazesi, şehir içi dağıtım ve çöp toplama, bölgesel taşımacılık ve inşaat işleri gibi çok çeşitli uygulamaları kapsıyor.

Şu anda Türkiye’de ise 300 km menzili ile Volvo FH serisi bulunuyor. Volvo FH Electrikli serinin özelliği ise uzun yol ya da uluslararası değil aksine kısa mesafelerde çözüm sunuyor.


“YENİLİKLERİN ÖNCÜSÜ VE LİDERİ VOLVO YAPMIŞ YİNE YAPACAĞINI”

MagazinUlaşım takipçileri’nden tecrübeli transportçu Müslüm Akbıyık Avrupa’da özel olarak elektrikli yeni Volvo FH’i inceledi

Yaptığı incelemede Akbıyık ;

“1.Araç ful donanımlı bir araç Üst düzey volvo konforu ve prestij emareleri her çizgisinde her köşesinde belirgin.

2.Motor sesi yok doğal olarak Buda sürücüye ekstra bir rahatlık sürüş konforu sağlıyor var olan Volvo konforuna ilaveten.

3.İvmelenme gücünü çok net his ediyorsun tıpkı FH 16 750 deki gibi. 4.Araçta aktarma organları mevcut yani şanzıman ve diferansiyel gibi. Şu an Km menzili uluslararası transport için uygun değil lakin Dorseye ilave edilebilecek Bataryalarla bu menzil 1200 km çıkarılma hedefine yakınlar dolayısıyla o hedefe ulaşıldığında ki yakın bir zamanda olacakmış işte o zaman Transport firmaları bu araca yönelir diye düşünüyorum kaldıkı ben kendim ilk müşterileri olacağımı belirttim bu talebim Isveç genel merkeze bildirilecek.”dedi

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER