Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Havaist’den Yeni Havalimanına Yeni Seferler

Havaist’den Yeni Havalimanına Yeni Seferler
07 Kasım 2018 - 18:07 'de eklendi ve 2565 kez görüntülendi.

 

HAVAİST, 31 Aralık tarihine kadar 25 otobüsle haftada 50 sefer gerçekleştirecek.Havaist, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 29 Ekim’de açılışı gerçekleştiren ve 31 Ekim’den bu yana tarifeli seferlerin yapıldığı İstanbul Havalimanıındaki hat sayısını 5’e yükseltecek.

Güzergahlar

Tarifeli uçak seferlerinin başlamasıyla Yenikapı İDO-Bakırköy-İstanbul Havalimanı Hattı (İST-1), TÜYAP-Bahçeşehir-İstanbul Havalimanı Hattı (İST-2), Kozyatağı Metro-Tepeüstü-İstanbul Havalimanı Hattı (İST-7) ve Taksim-Abdülhak Hamit Caddesi-Beşiktaş-İstanbul Havalimanı Hattı (İST-19) olmak üzere 4 ayrı noktadan halihazırda sefer gerçekleştiren Havaist, yarından itibaren mevcut hatlarına bir yenisini ekleyecek.

 Anadolu yakasından  Kozyatağı, Tepeüstü, Kavacık, Hasdal güzergah istikametinden İstanbul Havalimanı’na ulaşıyor. Avrupa yakasında ise  TÜYAP, Beylikdüzü, Bahçeşehir ve Yeni Havalimanı durağı. Her durak arası yarım saat olarak belirlenmiş.

Esenler ve Alibeyköy Otogar’a Sefer

İstanbul’da 4 hatta 20 otobüsle karşılıklı olarak havalimanı ve kentin belirlenen noktalarına yolcu taşıyan Havaist’in hizmet vereceği 5. nokta, 15 Temmuz Demokrasi Otogarı-Alibeyköy Cep Otogarı-İstanbul Havalimanı Hattı (İST- 3) oldu. Devreye alınan yeni hatgüzergahıyla birlikte 31 Aralık’a kadar toplam 25 lüks otobüsle haftada 50 sefer gerçekleştirilecek. 45 kilometrelik yeni güzergahta üç araç görev yapacak. Bu hattı kullanan yolcular, yaklaşık 2 aylık sürede yüzde 50’li indirimli olarak 8 lira ücret ödeyecek.

Hat detayı ve sefer saatleriyle ilgili detaylı bilgiler, “www.hava.ist.com” adresinden edinilebilecek.

 

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER