Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Flixbus’a 4 Temsa Safir HD

Flixbus’a 4 Temsa Safir HD
06 Mart 2019 - 13:06 'de eklendi ve 2739 kez görüntülendi.

Temsa Almanya, Flixbus’un otobüs ortakların’dan Aşağı Saksonya Friesoythe’deki Tholen Reisen’e dört Safir Plus Hd sattı. Ayrıca, Temsa Deutschland, Tholen Reisen’e yapılan ilk teslimatlarla Almanya’daki servis ağını genişletiyor. 2014 yılında Alman Temsa mümessilliğinin yeniden yapılandırılmasının ardından şirket, müşteri memnuniyeti ve marka bilinirliğini artırarak 2017 yılında Almanya’da 60 yeni otobüs sattı.

Temsa Almanya Pazarında Büyümek İstiyor

Temsa Satış Direktörü Sayın Hakan Koralp, gelecekte Türk şirketi olarak Avrupa’ya pazarına daha fazla odaklanacaklarını açıkladı: “Temsa’da Avrupa pazarındaki büyümeyi sürdürmeyi ve Almanya’daki satışlarımızı orta vadede iki katına çıkarmayı hedefliyoruz. Tholen Reisen ile yeni ortaklığımız sayesinde, özellikle Kuzey’de, Almanya’da ileriye doğru büyük bir adım atıyoruz ve Tholen Reisen’in Almanya’daki müşterilerimize seyahat ve müşteri hizmetleri konusunda en iyisini sunacağına inanıyoruz. Avrupa’da büyüme hedeflerimize ulaşacağız ”dedi. 

Tholen Reisen’in CEO’su Ewald Tholen : “İlk Temsa markalı otobüsümüz 2018’de teslim edildi ve 170.000 kilometre sonra arızaların bu otobüs markası için yabancı bir kelime olduğunu söyleyebiliriz.” Temsa HD mükemmel çalışıyor Üstün kalite, güvenilirlik ve rekabete oranla yaklaşık yüzde 10 daha az yakıt tüketimi ile kendi atölyemizi işleten kardeşimi beni ikna ediyor. ”dedi

Uzun Mesafe Orta Sınıf Otobüs

Özellikle orta sınıf otobüs Temsa Safir HD 13, makul fiyatlı, çok amaçlı bir tur otobüsü,güçlü ve aynı zamanda ekonomik açıdan ekonomik DAF MX-11 motoru, 435 hp ve 2.100 Nm maksimum tork üretiyor – yeni motorlar ve şanzımanlar. ZF, uzun çevrilmiş arka aksı (i = 2.93) ve otomatik 12 vitesli AS-Tronic şanzımana sahip.Ayrıca ESP, ACC, LGS ve modern bir acil durum fren asistanı gibi mevcut tüm güvenlik sistemleri mevcut.

Wi-Fi ve USB fişleri artık standart olarak mevcut ve aynı zamanda Flixbus özelliklerinin bir parçası,ayrıca iç mekandaki yüksek kaliteli Kiel koltuklarını bulunuyor. Flixbus’un Icomera sistemi internete hızlı bağlantı sağlayarak yolculara istikrarlı bir LTE bağlantısı sağlıyor.Ayrıca uzun mesafeli seyahatler için de ideal olarak tasarlanmıştır

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER