Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Mercedes Benz Actros Edition 3 Serisi Eylül’de Türkiye’de

Mercedes Benz Actros Edition 3 Serisi Eylül’de Türkiye’de
25 Eylül 2023 - 13:40 'de eklendi ve 5589 kez görüntülendi.

2018 yılında başlayan Actros edition serüveni,tarz ve fark sevenler için kamyon ve çekicinin S-Class/Maybach serisi. Her edition 3 serisi de dahil olmak 400 Toplamda 1200 adet üretilmiş olunacak.

Actros L Plus – Actros L Edition 3

Mercedes Benz Actros Edition 3 serisi ile Türkiye’de özel sipariş olarak Eylül ayında satışa sunuluyor.Her biri çok çeşitli özelliğe sahip Actros’lar arasında,en üst donanımlı 630 beygir edition 3 serisi yine aynı actros plus 630 beygri serisi ile bir çok aynı özeliklere sahip.Edition da farklı olan ise boyası ve bir kaç parça donanımı.Fiyat olarak da Actros Plus üzerinde olacağı tahmin ediliyor.Şu an avrupa’da sıfır fiyatı ise 215-220 Bin Euro arasında.

Actros L Edition 3 donanımları, iç mekanın konforlu düzeniyle birleşen özel döşeme,yani yolcu tarafında, “badem beji” adı verilen özel bir tonda deri ile tasarlnamış rahat bir köşe olsa da, yolcu koltuğunda da ise Mercedes-Benz kalitesinden çokça uzak bir kaplama var. 

Donanımlar arasında paslanmaz çelik jant kapakları, güneşlikte iki uzun LED far, basamaklarda ışıklı “Edition 3” rozeti ve önde koyu krom marka yıldızı yer alıyor. Pek çok iç unsur karbon renk malzeme ile tasarlanan, kapı kolları lüks napa deri ayrıntıları mevcut.

Mercedes Benz çekicilerin amiral gemisi,en yeni güvenlik ve teknolojik donanımının yanı sıra çok özel bir görünüme de sahip olarak,büyük ilgi gören aynasız yeni Actros’un en donanımlı paketi 2020 yılında rakiplerinin yeniliklerine karşı Actros Edition 2 serisi ile çıktı.Yeni donanımlı seri 2 ve 3 akslı versiyonların yanı sıra GigaSpace ve BigSpace kabinle satışa sunulmasının ardından Editon 3 serisi ile de Edition 2’nin 400 adede ulaşmasının ve üretiminin bitmesinin ardından, 2022 yılının Eylül ayında karşımıza çıktı.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER