Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

BMC Katowice Havalimanını Taşıyacak

BMC Katowice Havalimanını Taşıyacak
20 Kasım 2018 - 18:34 'de eklendi ve 2145 kez görüntülendi.

BMC, Avrupa Birliği üyesi ülke pazarlarına otobüs ihracatını yeni Procity  ile devam ediyor. Avrupa’nın önde gelen otobüs fuarlarında otobüslerini de sergileyen BMC, katılmış olduğu fuarların meyvelerini topluyor. Orta doğu ve Balkanlar’ın ardından Polonya’ya da otobüs ihracatı gerçekleştirdi.

Katowice Havalimanı otobüs hattı için yapılan ihalenin ardından,temmuz ayı sonunda kazananların açıklanmasıyla KZK GOP,Kłosok, Pawelec, A21 ve PKS Południe şirketler konsorsiyumu 19 Ekim tarihinde BMC ile 12 adet PROCITY siparişi sözleşmesi imzaladı. BMC’nin Polonya gibi büyük otobüs pazarında, fiyat politikası ve teslimatları kısa sürede gerçekleştirmesi marka bilinilirliği ile satın alma aşamasında en büyük etkenleri oldu.

Silesia’da kullanılacak BMC yeni Procity’ler 12 mt uzunluğunda, EURO 6 emisyon standartlarında 320 HP ve 6 silindirli motora ve yeni nesil 6 ileri otomatik vitese sahip.30 oturan ve 67 ayakta yolcu kapasitesiyle,Otobüsler alçak tabanlı ve ihale şartnamesine göre, kablosuz internet WiFi ve USB şarj için için cihazlar ile donatıldılar.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER