Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Avustralyalı Türk Otobüsçü

Avustralyalı Türk Otobüsçü
09 Ağustos 2017 - 14:38 'de eklendi ve 4328 kez görüntülendi.

1979 Yılında Türkiye’den Avustralya’ya ailece göçmen olarak yerleşen ve Levent Taşkın’ın 1988 yılında  Sidney’de kurduğu Türk otobüs şirketi sahibi aslen Ürgüp’lü ama Yalova da dayısının otobüslerin de muavinlik yaparak  başlayan ilginç öyküsü.

 

 

 

Bosfor Travel-Leven Taşkın Sizeleri Tanıyabilir miyiz ?

28 Yıldır Sidney merkezli turizm taşımacılığı yapıyorum,aslen Ürgüp’lü ama Yalova da dayımın otobüslerin de muavinlik yaparak otobüsçülüğe başladım Türkiye’de yaz tatillerin de dayımın otobüsün de muavinlik yapıyordum,hatta muavinlik yıllarımdan önce de garajlara ve yazıhanelere gider bilet kapları toplayarak koleksiyon yapardım ve bundan keyif alırdım bu en büyük hobimdi otobüsçülük kanıma işlemişti benim de hikayem her otobüs sever gibi böyle başladı.

 

Avustralya’nın Her Bölgesindeyiz

20 yıl önce Avustralya’ya geldiğim de bir adet ilk O303 şaseli burada üretilen otobüslerle faaliyete başladım ve bugüne kadar Avustralya’nın her bölgesine charter kiralama ve özel tur taşımacılığı yapmaktayız.Şirket bünyesin de kendime ait 8 otobüs var bunların hepsi Mercedes Benz O404 ve Travego, tabi bunlar şasi haricinde Alman ve Türk üretimi değil Avustralya üretimi otobüsler…Bizim Bursa’da ki gibi şasiyi sipariş ediyorsunuz daha sonra bir karoserci ile anlaşıp özel olarak üretim yaptırıyorsunuz.Bu arada otobüslerimde,Bursa’da üretim yapan Sege koltuklarını kullanıyorum ve ayrıca Avustralya mümessiliyim.

 

Neden Otobüslerinizde Varan Turizm Amblemi ve Bosfor İsmi ?

Türkiye’yi temsil ediyorum vatanımızı unutmadık her otobüsüm’de Mustafa Kemal Atatürk imzasını gururla taşıyorum ve ülkemin en iyi iki örneğini kendime örnek aldım, birisi Bosfor Turizm diğeri ise Varan Turizm. Bu firmalar değerlerimizdi öyle olmak istedim.Türk otobüsçülüğü bir tutkudur dünyanın neresine giderseniz gidin meslektaşlarımızla karşılaşırsanız Türkiye’de ki ilgi ve alakanın aynısını görebilirsiniz.

Türk Misafirleriniz Oluyor mu ?

Evet Türkiye ile çalışıyorum, bizim Türklere rehberlik yapmak hizmet etmek bana ve ekibime ayrı bir keyif katıyor. Türkleri her zaman  bu kıta da ağırlamaktan onur duyacağız, siteniz aracılığıyla turistlerimizi bekliyoruz.

 Magazinulaşım 2017 ©

Etiketler :
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER