Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Scania’dan Tarım Kredi Kooperatifine Teslimat

Scania’dan Tarım Kredi Kooperatifine Teslimat
29 Kasım 2018 - 19:22 'de eklendi ve 5468 kez görüntülendi.

 

Scania’dan Antalya Tarım Kredi Kooperatifine Teslimat

Scania, Antalyalı çiftçilere de çözüm ortağı oldu. Scania Antalya Yetkili Satıcısı Başaran, Tarım Kredi Kooperatifleri Antalya Bölge Birliğine 3 adet Scania teslimatı gerçekleştirdi.

Başaran tesislerinde gerçekleştirilen teslimat töreninde açıklamada bulunan Başaran Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Başaran, Antalya’nın sadece turizm bölgesi olarak değil narenciye ve yeraltı madenleri açısından da zengin bir şehir olduğunu belirterek “Scania olarak bölgedeki çiftçilerimize de çözüm ortağı olacağız. Bugün Tarım Kredi Kooperatifleri Antalya Bölge Birliğine 3 adet Scania R 450 teslim ediyoruz. Tanker üstyapılı bu araçlarımız ile çiftçilerimize mazot taşınacak. Artık çiftçilerimizin ihtiyaçları, daha verimli, çevreci ve düşük maliyetli araçlar ile karşılanacak” dedi.

Tarım Kredi Kooperatifleri Antalya Bölge Birliği, Antalya dışında ayrıca Burdur ve Isparta illerinde bulunan 87 kooperatife de destek veriyor. Antalya Bölge Birliği, bünyesinde bulunan benzin istasyonlarından çiftçi üyelerine uygun mazot temin ediyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER