Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Krize Rağmen Pazarın Lideri Mercedes

Krize Rağmen Pazarın Lideri Mercedes
25 Ağustos 2017 - 19:03 'de eklendi ve 3579 kez görüntülendi.

Mercedes-Benz Türk, Temmuz ve Ağustos aylarında toplam 12 Tourismo 2 Travego 2 Conecto olmak üzere 16 adet otobüs teslimatı gerçekleştirdi.

ÖZEL HALK OTOBÜSÇÜNÜN TERCİHİ YERLİ MERCEDES BENZ CONECTO

Mercedes-Benz Türk tarafından Akbeş Gıda’ya satışı gerçekleştirilen 2 adet Mercedes-Benz Conecto, Resul Dündar, Fatih Alkan, Zafer Alkan, Durali Alkan, Mehmet Alkan ve Kamuran Alkan’a teslim edildi.Diğer teslimat ise  Cuma Duran ve Murat Duman’a yapıldı. Teslimat sırasında müşteriler Mercedes-Benz seçimini düşük yakıt tüketimi ve yıllar boyu değişmeyen kaliteye bağladıklarını belirttiler. Bunun yanında, araçların herhangi bir soruna sebebiyet vermemesinin tercihlerinde etkili olduğunu da sözlerine eklediler. Teslimat sırasında, tercih nedeni olarak Mercedes-Benz’in kalitesine duyulan güvenden ve yakıt tasarrufundan kaynaklı memnuniyetten bahsedildi.

 

CİDELİLER YILDIZ’DAN ŞAŞMADI 

Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayi Koluman İstanbul tarafından Cideliler’e satışı gerçekleştirilen 1 adet Mercedes-Benz Travego 15 SHD, Sezer Çimen, Cavit Aydın ve Hüseyin Kılıç’a teslim edildi. Firma yetkilileri Mercedes-Benz araçlarından çok memnun olduğunu belirtirken bununla birlikte, Mercedes-Benz otobüslerinin düşük yakıt tüketimi ve sorunsuzluk özelliklerine vurgu yaptılar.

 

KATIRCIOĞLU SEYAHAT TURİZM’E 2 ADET TOURISMO VE 1 ADET TRAVEGO 15 SHD

Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Has Otomotiv tarafından Katırcıoğlu Seyahat Turizm’e satışı gerçekleştirilen 2 adet Tourismo 16 RHD ve 1 adet Travego 15 SHD, Mustafa Sarı ve İsmet Şeker’e teslim edildi. Teslimat esnasında, Katırcıoğlu Seyahat Turizm yetkilileri Mercedes-Benz’e duydukları güveni yineledi ve yola Mercedes-Benz ile devam etmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

 

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ’NE 1 ADET TOURISMO

Mercedes-Benz Türk tarafından Erciyes Üniversitesi’ne satışı gerçekleştirilen 1 adet Tourismo 15 RHD, Murat Uçar, Yusuf Karakanat ve Şahin Uruç’a teslim edildi. Araçlarını teslim alan müşteriler Mercedes-Benz’i üstün özelliklerinden ve uzun ömürlü olmasından dolayı tercih ettiklerini belirttiler.

MAVİ-YEŞİL TURİZM’E 2 ADET TOURISMO

Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Has Otomotiv tarafından Mavi-Yeşil Turizm’e satışı gerçekleşen 2 adet Mercedes-Benz Tourismo 15 RHD, Güngör Kürkütlü ve Mehmet Sadıkoğlu’na teslim edildi. Kürkütlü ve Sadıkoğlu, Tourismo 15 RHD’yi tercih etme nedenleri arasında yakıt ekonomisi, sorunsuz ve konforlu ulaşım garantisi ve Mercedes-Benz güvencesini gösterdi.

AYDER TURİZM’E 1 ADET TOURISMO

Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Mengerler Ankara tarafından Ayder Turizm’e satışı gerçekleştirilen 1 adet Mercedes-Benz Tourismo 15 RHD, Selim Demirci’ye teslim edildi. Teslimat sırasında, Ayder Turizm’in 2018 yılında yatırımlarına Mercedes-Benz Tourismo araçları ile devam edecekleri belirttiler. Ayder Turizm, Mercedes-Benz Türk Tourismo’yu aracın ekonomik yakıt sarfiyatı, dayanıklılığı ve Mercedes-Benz kalitesine duyduğu güvenden dolayı tercih ettiğini belirtti.

 

SAFİR TAŞIMACILIK’A 1 ADET MERCEDES-BENZ TOURISMO

Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Mengerler İstanbul tarafından Safir Taşımacılık’a satışı gerçekleştirilen 1 adet Mercedes-Benz Tourismo 16, Cem Salur’a teslim edildi. Salur, teslimat esnasında Mercedes-Benz’in sağladığı konforun yolculara olumlu etkisi ve düşük yakıt tüketimi üzerinde durdu

SEÇ TURİZM’E 4 ADET TOURISMOMercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Has Otomotiv tarafından SEÇ Turizm’e satışı gerçekleştirilen 4 adet Mercedes-Benz Tourismo 16 2+1 RHD, SEÇ Turizm kaptanlarına teslim edildi. SEÇ Turizm, filosuna dahil etmiş olduğu 4 adet Tourismo 16 ile Mercedes-Benz’e duyduğu güveni bir kez daha gösterdi. SEÇ Turizm yetkilileri Mercedes-Benz Tourismo 16 2+1 yatırımlarının kendileri için oldukça önemli olduğunu kaydettiler ve yatırımlarına Mercedes-Benz ile devam edeceklerini belirttiler. SEÇ Turizm otobüslerine özel olarak yapılan dış tasarım ise büyük ilgi çekti. 

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER